line-up


Ontdek hier onze line-up, een prachtige mix van Thrash en hardcore.

Evil Invaders

Vijf jaar geleden kwamen ze, zagen ze en overwonnen ze onze allereerste editie van Aauw Ijzer. Sindsdien raast hun blitzcarriere even flitsend de hoogte in als een doorsnee Evil Invaders-song. Hun succesrecept is dan ook simpel maar o zo sterk: pure metal, pure passie en pure show. Dat maakt van Evil Invaders gewoonweg het beste wat de Belgische metal vandaag te bieden heeft en zorgt steeds opnieuw voor heerlijke taferelen on stage. En ook bij ons zal het er ongetwijfeld weer boek op zijn!

-->

Meantime

Als dit geen belletje doet rinkelen, zullen wij de klokken wel laten luiden. We konden niet één, maar twee toppers uit vervlogen tijden strikken. Ze werken zich speciaal voor Aauw Ijzer – voor u dus! – al maanden uit de naad om hun reünie te laten knallen. En wij wéten gewoon dat het er knal op zal zijn. Voor alle lieden die een aantal decennia geleden alle energie opzogen tijdens een Meantime-show, zal het een blij weerzien zijn. Voor de jonkies: kom luisteren waar de oude garde hun passie aan te danken heeft en je zal die nonkel, pa of tante plots een pak meer street credit geven.

X-Raiders

Dit stelletje ongeregeld richtte een band op, besloot om échte muziek te spelen, enkel leer/jeans/bloot vel te dragen en zich om te dopen tot de ‘Rectum Raiders’. Moeten we meer vertellen?

We weten in ieder geval dat een feestje met deze gasten al vroeg uit de hand kan lopen. Hun show is om van te smullen, hun songs slepen je mee als een ouwe vrijster op een trouwfeest en laten je waarschijnlijk nog bezweter achter dan de oksels van Ben Crabbé. Kom dat zien, kom dat zien!

Boskat

Boskat? BOSKAT! De bandnaam kietelt, de intro zal prikkelen, en dan moeten ze nog beginnen rammelen en schuren. Dit Antwerpse duo vlamt er op los, trekt verbazende songs uit hun gitaar en drum, en zal zo zelfs de meest cynische, ouwe metalzak weten te bekoren. Is het metal? Euhm, moeilijk te zeggen. Wat we wel kunnen garanderen: na hun meppende, razende en venijnige doortocht zal er niet minder dan een hoopje schroot achterblijven in de Djoelen. Ouw ijzer, in ’t beste geval.

KOOP NU JE TICKETS


Aauw Yzer on facebook